HOT-SALE PRODUK

Kualitas kahiji, kualitas dijamin

  • Téknologi urang

    Struktur mortise sareng tenon canggih kami mastikeun kanvas anu manjang ngajaga bentuk sareng warnana dina waktosna.

  • Tim ahli

    Bustles kalawan énergi 80-100 karyawan produksi-berorientasi jeung 10 senior panalungtikan sarta pamekaran insinyur.

  • 100% jaminan

    Pigura kami didamel sacara saksama nganggo kayu pinus impor.

  • pangiriman gancang

    Urang nganteurkeun barang gancang, éfisién, meakeun kirang sering sareng gaduh pembagian tenaga kerja anu jelas.

Ngembangkeun pausahaan

Hayu urang angkat pangwangunan urang ka tingkat anu langkung luhur

  • Pikeun naon panel kanvas dipaké?

    ● Introductioncanvas panels parantos janten alat penting pikeun seniman sadaya tingkatan, nawiskeun permukaan anu kaku sareng awét pikeun nyiptakeun karya seni anu éndah. Bari loba wawuh jeung manteng tradisional

  • Kumaha carana milih hiji stand easel?

    Ngartos Kabutuhan Easel anjeun Nalika milih stand easel, léngkah munggaran nyaéta ngartos kabutuhan khusus anjeun. Naha anjeun seniman milarian platform anu stabil pikeun nyiptakeun masterpiec anjeun

MITRA KAMI

Urang bakal ningkatkeun jeung nguatkeun partnerships kami boga.