PRODUKT NE SHITJE NXETE

Cilësia së pari, cilësia e garantuar

 • Teknologjia jonë

  Strukturat tona më të avancuara të gërvishtjeve dhe tendave sigurojnë që kanavacja e shtrirë të ruajë formën dhe ngjyrën e saj me kalimin e kohës.

 • Ekipi i ekspertëve

  Gjakohet me energjinë e 80-100 punonjësve të orientuar drejt prodhimit dhe 10 inxhinierëve të lartë të kërkimit dhe zhvillimit.

 • 100% garanci

  Kornizat tona janë punuar me përpikëri duke përdorur dru pishe të importuar.

 • Dorëzimi i shpejtë

  Ne dorëzojmë mallra shpejt, me efikasitet, konsumojmë më rrallë dhe kemi një ndarje të qartë të punës.

ZHVILLIMI I KOMPANISË

Le ta çojmë zhvillimin tonë në një nivel më të lartë

 • Për çfarë përdoret një panel kanavacë?

  ● Hyrje Panelet e kanavacës janë bërë një mjet thelbësor për artistët e të gjitha niveleve, duke ofruar një sipërfaqe të ngurtë dhe të qëndrueshme për të krijuar vepra arti të bukura. Ndërsa shumë janë të njohur me shtrirjen tradicionale

 • Si mund të zgjedh një stendë kavaleti?

  Kuptimi i nevojave tuaja të kavaletit Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një stendë këmbalec, hapi i parë është të kuptoni nevojat tuaja specifike. A jeni një artist që kërkon një platformë të qëndrueshme për të krijuar kryeveprën tuaj

PARTNERET TONA

Ne do të rrisim dhe forcojmë partneritetet që kemi.