ПРОИЗВОД НА ЖЕШКА ПРОДАЖБА

Квалитетот на прво место, квалитетот гарантиран

 • Нашата технологија

  Нашите најсовремени конструкции за монтирање и тегла обезбедуваат истегнатото платно да ја одржува својата форма и боја со текот на времето.

 • Експертски тим

  Раздвижува со енергијата на 80-100 вработени ориентирани кон производството и 10 високи инженери за истражување и развој.

 • 100% гаранции

  Нашите рамки се прецизно изработени со употреба на увезено борово дрво.

 • Брза испорака

  Доставуваме стоки брзо, ефикасно, поретко трошиме и имаме јасна поделба на трудот.

РАЗВОЈ НА КОМПАНИЈАТА

Да го подигнеме нашиот развој на повисоко ниво

НАШИ ПАРТНЕРИ

Ќе ги зголемиме и зајакнеме партнерствата што ги имаме.