PRODUK HOT-SALE

Kualitas pisanan, kualitas dijamin

  • teknologi kita

    Struktur mortise lan tenon kita sing paling canggih njamin kanvas sing digawe dowo bisa njaga wujud lan warna saka wektu.

  • Tim ahli

    Bustles karo energi saka 80-100 karyawan produksi-oriented lan 10 senior riset lan engineers pembangunan.

  • 100% njamin

    Bingkai kita digawe kanthi tliti nggunakake kayu pinus impor.

  • Pangiriman cepet

    Kita ngirim barang kanthi cepet, efisien, kurang konsumsi lan duwe divisi tenaga kerja sing jelas.

PENGEMBANGAN PERUSAHAAN

Ayo kita njupuk pembangunan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing kita duwe.